Monday, May 21, 2012

memory never never ends

kata orang setiap pertemuan ada perpisahan..mula2 aku cool tp bile slalu kena berpisah okay..aku jadi takut dgn perpisahan.but i have too..sbb skang ni masing2 ade haluan hidup masing..IKIP INTERNATIONAL COLLEGE..how i can forget you?you make me know them as my new family..ta kisah bile family jauh sbb bile dgn diorg pun da rse mcm dgn family...mcm2 yg kita simpan untuk dibuat kenangan..suka duka sumenye cukup..smpi da ta  trtanggung kesukaan dan kegembiraan..aku ta pernah menyesal satu kelas dgn korg walau sedikit pun aku even bangga sbb jadi classmate korg...
 owh ya ! half our journey aku da update dah sbelom2 ni..so kalo nak tgk boleh lah tgk older post dulu..so lets picture do their talk





















banyak lagi pic tp sempat kumpulkan yg ini..semoga selamat semuanya..jumpa nanti time hari konvo..lot of love and spread the love to others
sheila shamsuddin 
(DEL STUDENT)
(JUN 2009-JUN 2012)



4 comments:

  1. ta bez da ikip , bler senior2 yg gler mcm kau kak , da habis study . . :(

    ReplyDelete
  2. kau ni..dlm pada sedih mintak kaki jugak ayat tuhh

    ReplyDelete